Comandă Online

0752211215

Politica de Rezervare/ Garantare

In vederea garantarii unei rezervari solicitate in cadrul Hotelului The Dot Medias, va rugam sa transmiteti datele unui card de credit / debit valid.

In perioada targurilor, sarbatorilor legale sau in cazul unui grad mare de ocupare, hotelul The Dot Medias isi rezerva dreptul de a preautoriza cardul de credit / debit furnizat.

Rezervarile pentru care nu se furnizeaza datele unui card de credit / debit valid sau pentru care nu s-a facut un depozit in prealabil sunt considerate de catre hotel negarantate.

Rezervarile negarantate sunt retinute de hotel pana la ora 15.00, in ziua sosirii, dupa care hotelul isi rezerva dreptul de a elibera camera retinuta fara notificare prealabila.

Platile in lei se factureaza la cursul BNR din ziua respectiva.

Check in: dupa 14:00

Check out: pana la 12.00

Sosirea inainte de ora 14:00 si plecarea dupa ora 12:00 vor fi onorate de hotel in functie de disponibilitatea acestuia la momentul respectiv.

 

 

Politica de anulare a rezervarilor

 

In cazul incare rezevare este anulata cu 14 zile inaintea sejurului, taxa pentru anulare a rezervarii este de 0 Ron, intreaga suma achitata, urmand a fi restituita prin transfer bancar.

In cazul in care rezervarea este anulata in intervalul de 13 zile – 2 zile pana la momentul sosirii, se va percepe pretul camerei/camerelor pentru o noapte, restul sumei urmand a fi transferata catre client prin Transfer Bancar

 

Nu este posibila restituirea sumei incasate in cazul in care rezervarea este anulata cu 2 zile inainte de sosire.